0

Your cart is empty

Total: €0,00

No products found...

  • Bliz Events The Power of the Heart DVD
  • Bliz Events The Power of the Heart DVD
The evergreen that came out in 65 countries! Listen to the legends of this time and age about the wisdom of the heart. A movie that will open your heart while you watch.

€15,00

€19,99 Incl. tax
Article number: BWB304
Availability: In stock
Delivery time: shipment on the same business day if ordered before 16:00 h.
Brand: Bliz Events

From the director of ‘THE SECRET’, Drew Heriot, comes this unparalleled and life-changing film about the astonishing power and intelligence of your heart.

Featuring some of the most inspiring and influential icons of our age including Paulo Coelho, Maya Angelou, Deepak Chopra, Isabel Allende, and Eckhart Tolle, this film — which ties into a book of the same name — presents fascinating evidence that your heart is much more than a physical organ… and that it can actually transform your views of money, health, relationships, and success.

This film is an experience that will lead you to uncover... and rediscover... the treasure in your chest.

Watch the trailer of the movie here:


Time: 81 min
English spoken
Subtitles in English, Dutch, German, French, Portugese, Spanish and Italian 

 

4.9 stars based on 12 reviews
Jan Geuchies 02-03-2016 14:59

Voldoet geheel aan onze verwachting, wat een hartopener en zo waar weergegeven....moet je echt zien en voelen.

Marion 21-09-2015 22:31

Prachtig, inspirerend!

Anaclara 26-04-2015 16:33

Boeiende film, met het hart op de juiste plaats ;-) Met één kanttekening: verheerlijk het één niet boven het ander, maar ken ieder orgaan en onderdeel van het mens zijn de plek toe die het toebehoort. Dus niet op z'n westers "het één regeert boven het ander". Pas dan kun je echt in balans zijn en leven.

Marloes Buchholtz 05-03-2015 11:42

Lieve Mensen,
Ik heb de film in Amersfoort gezien. Wat een geweldige ervaring. Ik heb daarna nog 3 keer de DVD bekeken en het boek gelezen. Niet alleen de film is fantastisch, maar er gebeurt ook iets als je met zoveel mensen adembenemend de film bekijkt. Harten gaan open en verbinden zich. Tevens is het beantwoorden van jouw vragen aan het einde van de film, door Baptist de Pape himself, een bijzondere ervaring. Deze jongeman heeft echt zijn hart gevolgd. Ook een openbaring zijn de nieuwe wetenschappelijke vindingen over dit bijzondere orgaan "Het Hart, de Zetel van de Ziel", welke in de film getoond worden, het zal je verbazen. Wil je iemand iets waardevols geven, dan is een bioskoopkaartje, de DVD of het boek een geweldig geschenk en succes verzekerd. Ik kreeg bij de film ook een "hoort bij de opvoeding" gevoel. Dus lieve ouders, als je je kinderen iets waardevols wilt meegeven is dit een film om samen te bekijken. Het doet wat me je. Als zoveel mogelijk mensen deze film zien, zal de wereld er een stuk vrolijker uit gaan zien. Geniet en zegt het voort!
HarteGroet,
Marloes

Petra 18-02-2015 18:43

De film die je aan het nadenken zet over wat je droom is en dat je er voor mag gaan. Inspirerende verhalen over ervaringen van andere mensen zetten je in beweging. En nog veel meer maar ik wil niet teveel verklappen, want je hart mag het zelf ervaren!

Paul Verrips 15-02-2015 18:56

Wat een indrukwekkende film. Ik heb de film in Amersfoort gezien en thuis de DVD nogmaals bekeken. Nu beginnen met het boek! De film geeft zoveel levenswijsheid prijs en inzichten, dat moet je jezelf en anderen gunnen.

Deze film heeft een blijvende indruk gemaakt.

Karen Moojen 15-02-2015 16:56

Amazing and so happy for Baptist de Pape who had the courage to follow his dream. Thank you so much for all the larger understanding this wonderful film gave to me and gives me still... every day.... again and again !

Richard Kwakernaak 04-02-2015 20:59

Ik werd oprecht verrast door het aantal nieuwe inzichten dat deze film mij bood. Sowieso héérlijk om zoveel verzamelde wijsheid omtrent het hart nu eens allemaal achter elkaar te horen. Ook heel erg fijn om het dan uit de monden te kunnen zien komen van mensen die daadwerkelijk zoveel mogelijk vanuit hun hart leven. Zéér inspirerend!

Sandra 19-01-2015 17:02

Een ware hart-opener. Wat wij altijd al konden voelen, wordt prachtig verbeeld en verwoord: laat je leiden door de wijsheid van je hart. De mooiste uitspraak in de film vond ik wel dat de langste reis die wij in het leven maken de reis is van het hoofd naar het hart. Zeer inspirerend en onderhoudend, dank je wel Baptist.

Max van Asch van Wijck 19-01-2015 11:14

Mooie collectie, snelle service

Pierre van Breukelen 21-11-2014 11:10

Dat het hart het enige menselijke orgaan is met een eigen zenuwstelsel en autonoom kan voortbestaan, is wetenschappelijk aangetoond. Maar dat het hart ook een eigen intelligentie heeft, komt overduidelijk naar voren in de film en het boek The Power of the Heart. Deze intelligentie of intuïtie is onze beste raadgever. Maar wordt maar al te vaak door onze ratio overschreeuwd. Met het zien en lezen van film en boek hoop ik dat een ieder meer durft te vertrouwen op ingevingen van ons Hart. Het zal ons dan een hemel op aarde brengen. Dank je wel Baptist de Pape voor jouw meesterwerk dat je met de wereld deelt.

Francis Vermeulen 20-11-2014 17:21

Een prachtige film waarin uitzonderlijke mensen elk hun eigen uitzonderlijke verhalen brengen. Samen delen ze één en dezelfde overtuiging ‘waar de geest en het hart elkaar ontmoeten ontstaan de beste beslissingen’.
Deze film is één en al inzichten voor wie openstaat voor verandering of vernieuwing.
Veel kijkplezier!
Francis

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »