0

Your cart is empty

Total: €0,00

No products found...

  • FG Xpress Powerstrips - Painbandage
  • FG Xpress Powerstrips - Painbandage
  • FG Xpress Powerstrips - Painbandage
  • FG Xpress Powerstrips - Painbandage
  • FG Xpress Powerstrips - Painbandage

€99,95

Incl. tax
Article number: BWG113
Availability: In stock
Delivery time: shipment on the same business day if ordered before 16:00 h.
Brand: FG Xpress
5 stars based on 5 reviews
Egbert 13-09-2019 12:08

Gebruik de pleisters sinds enkele maanden voor,oa rugpijn,reumatische pijn, schouder klachten en stemmings wisseling,binnen 24 uur geweldig resultaat(zeer positief)

A. Wargerink 13-09-2015 19:59

Ik kreeg een proef Powerstrip toen ik nauwelijks kon lopen en zeer veel pijn had in mijn rug. Grote verwachtingen had ik er niet van, maar tot mijn verbazing kon ik na 20 minuten al weer goed lopen. Inmiddels heb ik ze ook gebruikt voor mijn rug waar ik een heel pijnlijke rib had en ook daar heb ik goede resultaten, terwijl mijn schoonzoon dacht dat de rib gebroken was, is de pijn weggebd. Wonderlijk en bijzonder!

Hans Kampers 06-09-2015 14:13

De pleister heeft gewerkt bij Margareth!!!! De migraine is niet doorgebroken. Op tijd opgeplakt bij (ongeveer) de eerste tekenen, in de nek en een reepje op het voorhoofd onder de haaraanzet. Jippieeee. Ze vroeg zelfs of ik een extra setje pleisters wilde bestellen!!

Hans Kampers 16-08-2015 11:29

Ik heb de pleisters aangeschaft ivm een om de twee weken terugkomende migraine bij mijn echtgenote. Daar hebben we nog geen resultaten van te melden. Maar omdat ik met mijn zwakke onderrug de laatste tijd mijn kleinkinderen vaak moet optillen gaat het daar weer flink fout. Dus ipv mijn bijna maandelijkse trip naar de fysio dacht ik: "plak er maar eens zo'n pleister op". Ik kan niet anders vaststellen dan dat dat geweldig geholpen heeft. Ik stond tot mijn verbazing ook nog pijnvrij op uit mijn bed de volgende morgen. Verleidelijk om die dingen elke dag op te plakken.... Ik vind ze niet goedkoop en mijn verzekering vergoed ze ook niet. De ogen van de assistente mis ik ook, maar Liesbeth maakt veel goed met haar betrokkenheid. Ik neem ze in elk geval mee in mijn eerste hulp pakket naar ons langdurige verblijf op de boot, temeer daar er dan nog wel eens wat gebeurt en dan zou een pleister erop wel eens een prima cure kunnen zijn.

Bert 03-08-2015 17:01

Had echt pijn in mijn onderrug, met name rechterkant. Manuele therapie hielp niet meer, maar - eerlijk gezegd tot mijn verbazing - twee maal een pijnpleister plakken wel. De pijn is al weken echt verdwenen en ik kan dat alleen aan de werking van de pijnpleisters toeschrijven. Ik ben heel erg blij. Hulde.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »