0

Your cart is empty

Total: €0,00

No products found...

  • DōTERRA essential oils  Peppermint Essential Oil
  • DōTERRA essential oils  Peppermint Essential Oil
  • DōTERRA essential oils  Peppermint Essential Oil
  • DōTERRA essential oils  Peppermint Essential Oil
  • DōTERRA essential oils  Peppermint Essential Oil
In doTERRA's Peppermint Essential Oil you will find a high concentration of menthol which distinguishes the best quality Peppermint from other products available. A top-selling favorite, Peppermint provides a myriad of health benefits. Order yours now!

€38,00

Incl. tax
Article number: BWG072
Availability: In stock
Delivery time: Shipment on the same business day if ordered before 16:00 h.
Brand: DōTERRA essential oils
4.75 stars based on 4 reviews
Anita Matheij 23-04-2019 08:59

Na een aantal aanrijdingen heb ik veel last van mijn nek, met hoofdpijn en migraine tot gevolg. Nadat ik gestopt ben met het dagelijks slikken van paracetamol heb ik de oliën van doTerra ontdekt. Ik heb er een aantal uitgeprobeerd en de Peppermint is mijn absolute favoriet. Zodra ik spanning in mijn nek voel opkomen, smeer ik pepermuntolie erop en dat geeft een heerlijk verkoelend gevoel. Alsof de pijn eruit getrokken wordt. Zo kan ik vaak voorkomen dat de pijn doortrekt naar mijn hoofd. De migraine is er nog, maar het gevoel dat ik er iets aan kan doen om verlichting te brengen, geeft rust en ruimte.

Mathilde 21-04-2016 14:58

NEEEEE!
Vorige week donderdag werd ik wakker met een koortslip!
Ik had er toevallig in de maand maart ook één, toen die griep bij de meesten de boventoon voerde en helaas bij mij ook. Toen had ik nog geen Doterra in huis en smeerde mij 2 weken lang suf met teatree-olie en slikte L-lysine ernaast. Pas na 2,5 week was ik er echt vanaf, geen korstjes meer of gek gevoel in mijn lip. Daarvoor had ik al heel lang geen koortslip meer gehad, deze hakte er echt in!

Sinds vorige week kreeg ik opnieuw een koortslip. Nu heb ik meteen Peppermint erop gesmeerd, aangezien deze olie het virus echt aanpakt. Ik merkte bij dag #2 al dat hij niet verder groeide en mijn algehele gesteldheid stabiel bleef. Normaal voel ik zo’n koortslip door mijn hele lijf gieren en voel ik mij echt ‘zielig'. Nu 1 week later, een piepklein korstje! Ik kan echt zeggen dat de Peppermint mij echt heeft geholpen!
I love Peppermint :-))

Francis Vermeulen 08-11-2015 23:04

Twee weken terug kreeg ik last van een verstopte neus en dit is dik een week blijven aanslepen. Een doos klassiek medicijn hielp niet en ondertussen zat het al op mijn luchtwegen. Voor het slapen gaan ben ik dan begonnen met pepermunt olie aan mijn neusopeningen, sinussen, keel en borstkast te wrijven.
De eerste nacht heb ik reeds kunnen doorslapen en 's morgens heb ik dit opnieuw gedaan en dit 5 dagen lang.
Elk jaar krijg ik wel opnieuw een sinusontsteking en verkoudheid, maar voor het eerst heb ik dit kunnen genezen met een natuurlijk product.
LET WEL: dit product is zeer sterk en zelfs onder je neus voel je het stralen in je ogen, dus gebruik niet te veel en WAS JE HANDEN na het aanbrengen.

Sunny Gombert 15-09-2015 16:09

Afgelopen week heb ik doTERRA’s Pepermunt (Peppermint - mentha piperita) ontdekt en ben hiermee aan de slag gegaan, omdat ik met regelmaat hoofdpijn heb en zelf verzorgingsproducten maak met essentiële oliën. Mijn eerste ervaringen zijn positief, want de hoofdpijn werd deze keer snel minder. Heerlijke, sterke olie.
Om enkele dingen te noemen die je met doTERRA’s Pepermuntolie kunt:
• Allergie: hooikoorts
Breng 2 maal daags 1 druppel pepermunt (peppermint) aan op de basis van de nek – ook wel Feng Fu – punt genoemd. Klop daarna met de wijsvinger op de Thymus (net onder de uitsparing in de hals).
• Voor het ondersteunen van een goede spijsvertering; voeg 1 druppel aan thee of water toe.
• Gebruik pepermuntolie tijdens een massage of om spierpijn na het sporten te verminderen.
• Verbeter de concentratie door pepermunt te inhaleren of te vernevelen. Doe enkele druppels pepermunt in de auto (twee druppels op een wattenstaafje en deze in de auto leggen of in het luchtrooster steken). Het verhoogt de concentratie tijdens het autorijden.
• Bij slechte adem; 1 druppel Pepermunt op een tandenborstel doen en 2 maal per dag poetsen of 1 druppel pepermunt aan een glas water toevoegen en hiermee spoelen.
• Neem een plantenspuit, doe hier 8-10 druppels pepermuntolie in en vul het aan met water. Goed schudden en klaar is je plantvriendelijke spray! Goed tegen spinnen en muggen.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »