0

Your cart is empty

Total: €0,00

No products found...

  • DōTERRA essential oils  Frankincense Essential Oil 15 ml.
  • DōTERRA essential oils  Frankincense Essential Oil 15 ml.
  • DōTERRA essential oils  Frankincense Essential Oil 15 ml.
  • DōTERRA essential oils  Frankincense Essential Oil 15 ml.
The most precious of ancient oils, Frankincense is highly sought after by modern consumers for its many uses, including healthy immune function, and mood enhancement. The king of oils! Order your bottle now online!

€119,00

Incl. tax
Article number: BWG076
Availability: In stock
Delivery time: Shipment on the same business day if ordered before 16:00 h.
Brand: DōTERRA essential oils
5 stars based on 2 reviews
Monique Jongmans 06-09-2018 19:57

In mijn zoektocht naar een middel om van mijn lipoedeem af te komen, heb ik in een basis van gefractioneerde kokosolie (deze blijft vloeibaar, voelt minder vet aan en trekt beter in de huid) de Frankinsence olie en Grapefruit olie toegevoegd. Deze mix heb ik 3 x daags opgebracht op mijn benen, billen, onderrug, buik en armen.
Daarnaast heb ik de Deep blue olie gebruikt op de extreem pijnlijke plekken.
Simultaan ben ik behandeld door een Oedeem therapeute en zij was verbaasd over de snelle resultaten. Uiteraard zou je ook de hormoonbalancerende producten (zoals Clary Calm) nog kunnen inzetten.
Ik heb in eerste instantie alleen de Grapefruit olie gebruikt en pas na toevoegen van de Frankinsence ontstond er een stroomversnelling.

Caroline Waanders 08-02-2018 19:52

Frankincense is (een van mijn) favoriete oliën. Ik kreeg mijn vinger tussen een metalen deur. Frankincense en niets anders Frankincense kwam in me op. Drie keer per dag smeerde ik de pure olie op mijn vinger. Franky hield me in vertrouwen ondanks de angstige reacties van anderen dat m’n vingertop nooit meer goed aan zou groeien etc. Het topje heelde, de nagel en het gevoel kwamen weer terug, en na circa 3 maanden was mijn vinger met nagel geheeld.
Een mooi voorbeeld van de kracht van Frankincense. Het heelt wonden, littekens en voorkomt litteken weefsel. Alle plekken waar onrustige cellen groeien, die daar niet van oorsprong horen: gebruik Frankincense. Je kunt het innemen onder de tong of een druppel in de palm van je hand of op een plekje smeren en de olie vindt zijn weg door het lichaam en heelt waar nodig. Ook ‘oude’ littekens verzachten en kunnen verdwijnen met Franky. Frankincense versterkt de werking van alle andere oliën.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »