0

Your cart is empty

Total: €0,00

No products found...

  • doTERRA Frankincense Essential Oil
  • doTERRA Frankincense Essential Oil
  • doTERRA Frankincense Essential Oil
  • doTERRA Frankincense Essential Oil
The most precious of ancient oils, Frankincense is highly sought after by modern consumers for its many uses, including immune support, and mood enhancement. The king of oils! Presently getting a lot of attention for its cancer killing properties. Al...

€96,80

Incl. tax
Article number: BWG076
Availability: In stock
Delivery time: shipment on the same business day if ordered before 16:00 h.
Brand: doTERRA
5 stars based on 1 reviews
Caroline Waanders 08-02-2018 19:52

Frankincense is (een van mijn) favoriete oliën. Ik kreeg mijn vinger tussen een metalen deur. Frankincense en niets anders Frankincense kwam in me op. Drie keer per dag smeerde ik de pure olie op mijn vinger. Franky hield me in vertrouwen ondanks de angstige reacties van anderen dat m’n vingertop nooit meer goed aan zou groeien etc. Het topje heelde, de nagel en het gevoel kwamen weer terug, en na circa 3 maanden was mijn vinger met nagel geheeld.
Een mooi voorbeeld van de kracht van Frankincense. Het heelt wonden, littekens en voorkomt litteken weefsel. Alle plekken waar onrustige cellen groeien, die daar niet van oorsprong horen: gebruik Frankincense. Je kunt het innemen onder de tong of een druppel in de palm van je hand of op een plekje smeren en de olie vindt zijn weg door het lichaam en heelt waar nodig. Ook ‘oude’ littekens verzachten en kunnen verdwijnen met Franky. Frankincense versterkt de werking van alle andere oliën.